Kopersbegeleiding

Kopersbegeleiding

Kopersbegeleiding een vak apart! 

Kopers van een nieuwbouw woning of een appartement hebben recht op goede en vakkundige begeleiding zodat hun geld ook waardig wordt geïnvesteerd. Zeker in deze tijden waarin de klant kritischer en mondiger wordt bij het nemen van beslissingen. Geld wordt minder gemakkelijk uitgegeven en de eisen welke gesteld worden aan kwaliteit worden steeds hoger.
 
Een goed gestructureerde kopersbegeleiding is van cruciaal belang om naar tevredenheid van de kopers en u als aannemer / ontwikkelaar een kwalitatief goed product af te leveren.
Vaak blijkt de kopersbegeleiding een intensieve en onberekenbare factor te zijn tijdens een bouwproces. Denk aan bezoeken en telefoontjes op ongewenste momenten, kopers welke op het laatste moment nog belangrijke beslissingen willen doorvoeren en de administratieve rompslomp. Dit vergt vaak veel kostbare tijd en energie voor de werkvoorbereiding en/of projectleiding. Terwijl de druk op de bouwtijd toeneemt en de kritische beoordeling op kwaliteit steeds meer meeweegt moet de kopersbegeleiding toch optimaal blijven functioneren omdat per slot van rekening de koper als klant onze opdrachtgever is. Ook onderbezetting op de afdeling kopersbegeleiding kan een probleem zijn. Met de onzekerheid of er wel voldoende projecten van de grond komen is het vaak een risico om iemand aan te nemen.
Het is daarom te overwegen om de kopersbegeleiding uit te besteden. Klantvriendelijkheid en een heldere communicatie staan hoog in het vaandel.
Voordelen bij het inzetten van kopersbegeleiding;
  • Werkvoorbereider / projectleider kunnen zich nu meer concentreren op voortgang en kwaliteit van de woningen / appartementen.
  • Wij werken als het ware “incompany” zodat uw identiteit naar de koper toe blijft gehandhaafd, dit schept voor de koper duidelijkheid en korte lijnen.
  • Mutaties zullen pasklaar en binnen de bouwkundige planning aangeleverd worden aan het uitvoeringsteam en controle hierop zal door MHVA uitgevoerd worden.
  • Door uitgekiende deskundigheid en duidelijkheid naar alle partijen zullen faalkosten tot een minimum worden beperkt en zal de klant meer tevreden zijn.
  • De algemene kosten van de post kopersbegeleiding binnen uw organisatie zijn altijd dekkend per project. (geen last van over- of onderbezetting).
  • Tijdens de (voor)oplevering kan “MH Vastgoed Assistentie” als deskundig persoon de koper bijstaan en bemiddelen tijdens vaak vervelende conflicten.
  • “MH Vastgoed Assistentie” verzorgt kopersbijeenkomsten en bouwbezoeken.
  • Wij werken met software applicaties “JPDS”en “volgjewoning”
Voor meer informatie bel 06-53246320 of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.